heart and soul

Blir stan med E & L i morgon om det inte är skitväder . Kommer hem ca 6 tiden . Blir cafechill och prat skulle jag tro =) Alltid lika trevligt med de tjejorna!  ♥ Nu blir det sängen, har satt upp min nya lampa oxå så det ser supermysigt ut. dock är rummet helt skitit så det förstör ju lite...
Tycker verkligen att snön skulle kunna smälta nu jag. Orkar inte med kyla var ca - 15 grader imorse. Mycket snö har ju redan smält men skulle kunna vara sol helatiden och varmt.
Tumblr_livm70kpuc1qdwvf8o1_400_large
Gonatt ♥

ffreak

Härliga från H&M

I want !

1172434_img_4933_large
Tumblr_lio0wawnkr1qdu6xmo1_500_large
Tumblr_liw0kiffj51qb81x2o1_500_large
Tumblr_liws08jbwc1qf7gbro1_500_large
Tumblr_livv6zcey41qdufeko1_500_large

Day 23- Ett foto på din handstil

Min stil är väldigt varierande.. om jag inte orkar skriva blir det väldigt slarvigt och om jag orkar blir det prydligt osv. Har typ aldrig likadan stil.. så ingen bild.. :P

i'm telling you, son, i'm living your dream.

Betydligt mycket bättre dag idag ! Solen skiner , allt uppordnat med alla och jag behöv inte åka taxi mera !  Har annars inte ett skit att skriva.. Hoppas verkligen att snönsmälter snart, orkar faktist inte med snö ,is,halka,kyla och skitväder mera !
Tumblr_livj7pd0lp1qg9uomo1_400_large

DAY 22 - berätta om din klass

Vi är 16 elever. 8 pojkar och 8 flickor.Ganska vild klass och har slått många dåliga rekord enligt klassföreståndaren. Det är sällan tyst på våra timmar, endast på finskan typ. Vi är typ aldrig hela klassen tillsammans på rasterna.. utan i olika "grupper" .  Alla är ganska glesa i käften mot varann , men vi har alltid roligt tillsammans oxå ! =)
uppe från vänster.
Elsa : ganska blyg och tyst, men snäll.
Frida: Snäll är hon .
Matu : Skrattar mycket och högljudd.
Kelly: Väldigt blyg men mycket snäll.
Jag
Jossan: skrattar mycket och är högljudd och pratsam
Sabina : Högljudd och gillar att säga sina åsikter.
Lynn: Ganska tyst och lugn och snäll.
Nere från vänster
Antte: Pratsam och ganska omogen men jättesnäll och rolig .
Alex: Han har sin egna stil och är mycket snäll.
Ruben: Jätte snäll och rolig.
Erik: Lugn , jättenajs och snäll.
Teemu: typ världens vildaste person, aldrig tyst , bråkar hela tin men rolig.
Paa:Badass och kul.
Svante: Snäll.
Oski: känner honom inte, men han har sin egna stil.
Det här beskriver altså hur dom är på lektionerna .

Shortsdress

Här kommer två bilder på shortsdressen jag sytt.
Komentera gärna vad ni tycker =) Är själv skitnöjd med den !

Day 21- tv-serie du är beroende av

GOSSIP GIRL !

angst

Efter ett försök att vara utan dator i en vecka, har jag kommit fram till att det inte finns ett skit att göra när man bor hit långa vägar in i urskogin !
Annars har dagen varit skitskitskit.. fick inte sömn igår så var skittrött när jag skulle upp. När jag steg upp och kolllade genom fönster var det skitmassa snö ute.. har vart trött hela jävla dagen . Å angsta. Nice day , ellerhur ?  Nej usch, hoppas på en bättre dag i morgon !
Polish11_large

Day 20- Det finaste fotot på din bästavän/vänner

http://dontstophoping.blogg.se/http://tankarmellanhimmelojord.blogspot.com/
Elin är nog min allra bästa vän ! ♥
Sen är ju oxå Lynn och Eveline dem jag är med mest och oxå väldigt bra vän med !♥
http://lynnericaemilia.blogg.se/

BLOGGPAUS

Tumblr_liq8sikwcx1qzkfbpo1_500_large

DAY 19 - vad hittar vi i din sminkväska ?

  • puder
  • rouge
  • mascara
  • kajal
  • täckstift
  • läppomada
  • ögonfransböjare
  • puderborste
Tumblr_li9pgxnxbj1qf7ikto1_400_large
we<3it

pannluggen

Komentera gärna vad ni tycker !

Baby u'r a firework

Är det någon annan än jag som blir helt virrig i huvudet när klockorna ska ställas om ? vet aldrig åt vilket håll och om man får sova längre eller ej.. Lär mig aldrig. Dagen har gått sjuktsnabbt idag iaf !  Har röjt rummet,gjort finskan,klippt pannlugg åt mig ( misslyckad ) och datat ! Snart blir det dusch och packa väskorna för i morgon och välja klääder !
Tumblr_liohqsh3jp1qg8fseo1_400_large
På fredagen ska jag på begravning, är skiträdd. har aldrig varit på begravning förut..  Nej det är ingen nära vän som dött. en släktning o´som jag inte kände något bra..
69719_481796829628_646719628_5483724_6385131_n_large

last night was great

Heey !

Kom hem ca halv 1 igårkväll.. Var helt roligt på nattfotisen nog.. :-))  For dit med Lynn och Eveline , sen kom oxå Steffe,Conny , erri,ivve,paa, nisse,vicke,chrisse,Richi å såna dit =) Men dom fo sen ganska direkt å så va vi typ hela kvällen me Steffe,vicke å Conny å Axo å Roska oxå haha ! =) Nåjo, så de va nog riktit kul ! Måsta ju hem redan 12 så de va ganska skit men.. Nästa år hoppas man på att få vara längre , säkert kuligare sen senare =) Ska strax äta morgonmål och sedan blir det läxor -.-' Hade !
Tumblr_lipim2lis61qh5mi4o1_500_large

Dagens !


nattfotis

Kom nyss från duschen och har nu plattat håret. Har oxå hunnit sätta ihop en skrivbordsstol och hängt tvätt idag. Ikväll är det då nattfotis som gäller. Far dit där 6 tiden med Eveline och Lynn. Sen skulle väl Linnea komma med oxå? :D  Kommer hem där 12 tiden så bloggar knappast mer så.. får se. Kommer definitivt vara skittrött ivkäll som jättelite inatt.. Menmen, hoppas jag håller mig vaken ;) I morgon är det läxläsning som gäller. har skitmycket ficka läxor från förra veckan, när jag inte var med.. usch då.  Men sånt är livet.
Tumblr_limkk7rsog1qe7wa6o1_400_large_large

DAY 18 - 3 favorit butiker


new !


My day !

Hejsan hoppsan !
Förlåt uppdateringen har sugit rejält dag... Har annars haft en superkul dag med fina människor ! först skola 08-14 , fick äntligen klar min byxdress :--D  Eveline slutade 3 så jag och lynn gick till Jimmy & Tobbe med Jimmy och chillade lite där, sen blev det K och köpa kaka , vi mötte eveline vid kassler loppiset (?) fyndade lite , en väska,plånbok,collage (?) , bolero för endast 12 euro ! :-) Eterdet blev det säppälä köpte nya skor och bhn.  Lynn for hem lite efter det och jag och Eveline gick till Lindex, köpte en topp och ett par örhängen.  Evelines mamma komm eter oss ca halv 7 och då blev det att fara med hem till dem en stund. Klockan 8 kom pappa efter mig och när jag kom hem såg jag och Livia på going the distance , helt okej film. Och nu sitter jag här.. ska strax fara och sova, är skittrött och har skitont i fötterna, har gått rätt så mycket idag.. Btw.. fick hem lite grejjs från Ikea idag som mamma köpte .. En dyna , fotoram och en sänglampa ! tack !  Bilder på allting kommer troligtvis i morgon. Ska oxå spendera kvällen i bollhallen på nattfotis, kul ! Har aldri g varit på det förut, men nog blir det säkert kul !
Ha de bra !

DAY 17 - högsta önskan just nu

Bli frisk och att snön smälter !
Tumblr_ligrsrcjvi1qghlqko1_500_large_138994863_large

I'd come for you


DAY 16 - foto på det senaste inköpet


still sick

vaknade klockan 11 , svettades som en gris och var fortfarande trött. Steg upp och lagade morgonmål och såg på GG ! Är alltså hemma idag oxå. Hoppas jag blir frisk nu så jag kan fara på hanttan i morgon och sen och chilla lite på stan med E & L ! Måst vila upp mig nu så jag blir frisk. Hejjsvejjs!

As snygg


sleep

Trodde jag var frisk, gick till skolan, hade stegring, kom hem.tittar på GG, sova. My day ! Ska lägga mej nu och fotsätta se på GG , sen sova, väck mig när snön är borta ! tack!

DAY 15 - din nuvarnade önskelista

  • Symaskin
  • Systemkamera
  • En pojkvän
  • Pengar
  • En snygg väska
Och såntdär smått mer, ni vet ;)
Tumblr_la1ww50pt81qbu7ijo1_500_large

Två supersöta



pojken i randig pyjamas

Såg just pojken i randig pyjamas, usch säger jag bara !  Judar är väl precis lika mycket värda som alla andra ?! Verkligen se värd film.  ! Fy och fan säger jag ! Tråkig, men intressant och lärorik ! SE DEN ! 
Annars mår jag skit, känns som om jag skulle kunna spy upp slemklumpar när som helst, är trött som fan , huvudvärk, täppt näsa , halsont, stegring ... blir hemma i morgon oxå.
Ha de bra, chao !

home

Blev hemma ännu idag, var påväg till skolan men vaknade och hade massa snuva och ont i halsen, så orkade inte fara till skolan utan blev hemma ist. Men i morgon blir det nog skola för mig, hoppas vi !  Jättefint äder är det idag oxå ju, härligt !  Hoppas snän smälter massor så det blir vår någongång !
Har sett på easy A idag, riktigt bra nog.
Blir en film till nu, hihi !
hejss ! <3

snygga herrplagg

Plagg fråm herr sidan brukar oftast vara jävlir snygga ! Nån som håller med mej?

DAG 14 - ett foto på någon/något du vill ha just nu

Tumblr_lec1h2pdm41qg0cvio1_500_large

Pics

Fick en liten fotokick här idag och tog några bilder, här får ni se dem ! Tyvärr så suger ju min kamera något förskräckligt..
Resultatet av oljeinpackningen var att håret nog har bättre kvalitee nu är tidigare, blev oxå snyggare än vad det brukar efter duschen.
Fick lite grejjer av mommo på lördagen !
Har läst på en bok ganska mycket på sista tiden, sjukt bra ! storlek 37


Oljeinpackning

Sitter som bäst med rypsolja ihåret, har haft det sen 11 tiden idag. Hoppas det är bättre än bananen, vilket inte alls var bra. Så iss inte ens prova det.  Eller visst får nu ju, men rekomenderar det inte.  Ska om en stund hoppa i duschen och tvätta bort det så hoppas vi att det ger bra resultat ! Blir nog skola i morgon, mår relativt bra nu så.
Dress,pink,ribbon-39bea6cae1153c723923d797f728c29e_h_large
Ha det , chacha !

Man down


Älska mig

Sjukt bra film ! Grät som fan , ni måste se den ! Finns på youtube , så ni behöver inte ens ladda ner den.  Tänk så mycket två personer kan göra för att hålla en människa vid liv. Satt och tänkte hur hemska människor det finns igentligen, fyfan ! Så om ni har riktigt lust att gråta, se då denna film !

DAY 13 - ett foto på dig själv ,som du inte tagit själv


Fullmånarna

Ja ser en måne utanför mitt fönster, en fullmåne. Inte är jag rädd för en fullmåne. Men nu är jag rädd, för det är 3 stycken.
Anledningen till varför jag är uppe är att jag inte får sömn.  Är så snuvig så jag mår bättre om jag sitter. Blir hemma i morgon så det är ingen panik ska sova heladagen coh se på film, härligt !
Tumblr_lidl947yer1qeo2zzo1_500_large

Dagens önske outfit



http://lynnericaemilia.blogg.se/

Min vän Lynn har gått och blivit sjuk, möjligtvis har vi smittat varann förståss men ta iaf en titt på hennes blogg och pigga upp henne lite !
http://lynnericaemilia.blogg.se/

Tumblr_lid3j3agwz1qgb7zmo1_500_large

Ur min garderob - old shoes

För ca ½-1 år sedan hittade jag dessa i en skrubb hemma hos oss. Jag blev förälskad direkt.  Jag tänkte dessa med jeans shorts,en vit skjorta och mocka väska.   har aldrig använt dem och kommer troligtvis inte göra det heller. För det förska så passar dem inte alls på mina fötter, dom är inte snygga. Jag tycker dom är så fula att dom blir snygga.  Skulle gärna använda dem, men som sagt passar dom inte på mig.  Fötterna blir så fula i dem, dom ser ut som döda fiskar typ.
Komentera gärna vad ni tycker om dem ! Skriv fast att dom är grymt fula om ni så tycker, för det är dom ju igentligen .
Jag älskar dom här skorna , fast dom är sjukt fula och igentligen gillar jag dem inte alls.

Ny kategori

Har gjort en ny kategori " ur min garderob " . Kommer lite då och då sätta in bilder på olika plagg / skor / väskor m.m ur min garderob och skriva vad jag tycker om dem osv.  Vad tycker ni om  det ? ;-)
5163788523_737e2ee27d_z_large

Hiss / diss

Heltklart en diss ! Usch vad fult.
Vad tycker ni ?


3 härliga

Blev helt kär i solbrillsen och brallorna ! Någon här i ekenäs som ska beställa från H&M ?

Två snygga


Sunday

hejsan hoppsan !

Fin dag idag, härligt ! Dock har dom ju lovat snö till i morgon igen.. suck. Men hoppas det  smälter massor idag !   Ska se en film idag, och göra läxor.   Har absolut ingenting att skriva idag.. så ni får nöja er med en bild från we♥it
Tumblr_licmtahpxl1qhnj8yo1_400_large

DAY 12 - ett foto som tagits för ett elr. två år sen

Taget för ca 2 år sedan . Elin och jag !

kvällens

Blir att fara på kalas ikväll ändå, är piggare nu och ska dricka lite finrexin oxå. Här kommer dagens :
FACELOOK:
Ha de bra, bloggar när jag kommer hem !
Hejhej <3

Ola ole ale

Värsta feelislåten, har fina minnen av den ! ♥

Aldrig mer banan i håret

har varit ca 2 timmar i bastun, skönt ! Haft värsta spaat . Fotbad,ansiktsmask,skrubbning, smort in mig i honug och body lotion, Haft hemma gjord hårinpackning.  Vet inte ännu resultatet eftersom håret är så vått, men ni får veta om den var bra senare. Det jag nu vet om den är att bananen var sjuktjobbig att tvätta ur.  Hade shampoo  i tre gånger och ändå kom den inte bort :O Så har fotfarande lite banan i håret, eller jag har kammat bort det mesta men.  Nåjo, hoppas iaf på att håret blev mindre torrt och risigt.
Är inte lika sjuk mera, men tänker nog ändå bli hemma ikväll, gillar inte att vara bland med folk då snuvan rinner och man hostar så tusan. Skulle typ kunna hosta upp en slemhög här, intresse klubben antecknar nu eller hur ?
Funnybanan_sksd2bje_large
HAHA, VÄRLDENS ROLIGASTE BILD !

Ny design

Har lagar en ny design igen, riktigt nöjd med resultatet! Tröttnar ganska snabbt som ni kanske har märkt ? Förut gillade jag inte alls att göra designen så jag hade alltid nån annan att hjälpa mig, men nu gillar jag det och gör så gärna nya :-))  Blir nog inget kalas för mig ikväll :-(( Ska röja upp rrummet lite eftersom mamma ska ha några väninnor hit så.. Måste duscha oxå , hjälper inte det mor snuva ? Kanske jag sätter på bastun oxå ? Ska ha lite hemmaspa tror jag, hoppas på att bli fräschare då.
P.S Ni får gärna komentera mera ! :D

DAY 11 - 3 favorit filmer

Life as we know it 
The switch
The karate kid

sjuk,trött och snöigt väder

Gomorron ppl.
Vaknade redan 10 före 8 idag, har vaknat i två veckors tid nu typ klockan 5 på vardagar och 8-9 på helger, suck. Dessutom är jag sjuk och det snöar.
Gårkvällen var chill , satt och snackade i flera timmar och så åt vi pizza och såklart lite facebookas oxå .   Dagens planer är rumstädning och på kalas på kvällen , om jag kan / orkar fara med får se..   Gillar verkligen inte när halsen är sjuk,snuvan rinner och när man hostar inälvorna ur sej.
Tumblr_li7rnh1hav1qh410jo1_500_large
Hejjs

Lama

Har haft världens skit dag idag. Började med att jag försov mig,  har haft skitont i foten hela dagen , Skoldagen var världens slöaste och Eva , hanttalärarn var borta så jag fick inte färdig min va de nu e.. Ja ha vari trött hela dan å taxin va en halv timme för sen. Dessutm har min hals varit jävlit sjuk och annars har jag känt mig sjuk oxå. Men kvällen blir hoppeligen bra, ska spenderas hos Eveline med Lynn ! ♥  För hoppningsvis gör vi nåt annat än angstar ? ;) Tror jag ska dra å lägg mej en stund nu... hejjs

Tumblr_lfvhdowyxu1qegtulo1_400_large

day 10 - vad har du i handväskan


Nörd

Hejsan hoppsan !
Vet ni vad JAG har gjort den senaste timmen ?! Jo, gjort matta uppgifter och hissa uppgifter , vart e världen påväg lixom ?! har di först till läxa till nästa vecka ? Jo, morjens ja har förvandlats till en nörd...
Tumblr_l7xcryfuyu1qza0fjo1_500_large
Nu ska jag gå och lägga mig , i morgon fredag , jihuu ! ♥

första vår outfiten

Facelook:

Städ dags kanske ?

Blir nog lite städning ikväll, eller vad tycker ni ? Skulle int alls orka menatt, ska röja litet iaf !

Sorlig

Så sorligt att man nästan börjar gråta :'((

Välipala


Day 9 -10 sätt att vinna mitt <3

  1. Man måste ha humor
  2. Mogna pojkar, aah
  3. Våga vara sig själv
  4. Känsliga pojkar är ett stort plus
  5. Inte klena, men inte heller nån muskelknutte
  6. Om man är glad för någon annans skull och inte bara tänker på sig själv
  7. Ha egna åsikter , men inte säga spydiga komentarer för ofta
  8. man ska vara romantisk
  9. Man ska kunna umgås med varandra och inte med bara sina pojkkaverin typ
  10. våga visa att man gillar en person och typ våga vara med en oxå bland andra männsikor
Tumblr_li3vltepoj1qggss1o1_400_large

Fyra

Img_3115b_large
Tumblr_lh68vgv9hc1qcl2axo1_500_large
Tumblr_lh6go9czzg1qcr5jro1_500_large
Tumblr_li4rhnfe6w1qe68a9o1_400_large

2 härliga


Spring!

Tog fram brillsen idag första gången, härligt med sol ! Om det är såhär fint väder varje dag är det ju vår snabbt som tusan . Ikväll kommer D,E och E hit . Länge sen man sett dem, ska bli kul . Måste städa litet nu så, ha det bra, chao !<3

Day 8 - 10 FAVOTIRLÅTAR


Lynnericaemilia.blogg.se

Tumblr_lgm6ndzpyq1qh115ho1_500_largehttp://lynnericaemilia.blogg.se CHECKAA

Eric saade

Kolla 1.03 , såå tufft om man skulle kunna det asså !

CHOKLAD


Day 7 - 10 viktiga personer

- Mamma
-Pappa
-Livia
-Jimmy
-Elin
-Lynn
-Eveline
-Linda
-Anton
-Sabina
Och såklart finns det många mer,t.ex Emma-Kaisa,Sofie,Nisse,steffe,teemu,ruben, m.fl. ♥

New shoes


Elin <3

Hejsan hoppsan !
Har inte bloggat idag eftersom jag har haft fullt upp. Först skola , sedan till stan och köpa nya skor, madicken skor, vet ni, kommer bild senare !  Sen kom jag hem och då hade jag min gullegris Elin här <3 Hon är här fortfarande och stör mej ;)   Vi har haft jättekul och misstolkat allting typ ! <3
1266930915247512_large
hejåhå <3

Day 5 day 6

day 5 - 10 drömmar
- Resa jorden runt
- Bli fadder
- skaffa en fin familj
- Vara frisk och lycklig
- Bli kär i rätt person
- Inreda ett hus, helt som jag vill
- Få ett bra jobb
- Klara studenten , om jag tar den
- Få en massa fina vänner
- Leva livet
Tumblr_lgoptysm1h1qh5sgdo1_500_large
Day 6 - 10 saker du inte kan leva utan
- Telefon
-Musik
- Sommaren
- Elin
- Pengar
- Vänner
- Familj
- Kärlek
- Facebook, skämt !
- dusch !
198981_1902127841328_1485673130_32204281_7267913_n_large

gamla tanter är morjens

Kom för en stund sedan hem från min pappas mormors kalas. Hon är nog så söt tycker jag , 87 år gammal och bor hemma , klarar isg själv, cyklar på somrarna och är helt självständig. När vi var där så pratade hon om sina tant kompisar vad dom gjort och sagt osv. jättesött.  Ska om en stund välja kläder osv.. vill ha strumppisar i morgon, får se ;)    Ska oxå träna i morgon, gymma. härligt!
Väntar så tusan på våren nu att det inte är klokt, nästan så jag tänker köra på läder jacka och tossor i morgon , men det är ju ännu så kallt, så får se hur det blir med den saken..
Tumblr_lhgw207hct1qe0x88o1_500_large
hejjs <3

Härligt !

Morjens !
Härlig helg med tjejorna mina har det vart . Skrattat så vi nästan pisat på oss, legat i en hög på golvet och äti, hafft picknick i mitt rum , ätit mera, chatta me mänskor, sett på snyggingar, ätit grädde,varit emon lagat kakao, och mycket mer ! Härligt tjejer ! Sätter INTE in bilder eftersom ni nog inte vill se dem heller tror jag ;) Ingen vill veta va vi ha grejja med.  Misstolkning 3000 ! Mitt rum ser ut som bombnedslaget nu så det blir lite städning på dan ..........
Mosch!

^^

Nu bloggar Lynn här åt en Julia som sitter breve o typ äcklar sig enligt henne själv :'D Igår/inatt var de veri rolit och nu ska vi typ äta o ha picknick >.< Yeeeeeei, hejdå! :D
//www.lynnericaemilia.blogg.se

Leopard ?

Varje gång jag tar på mig dessa byxor tänker jag " vad tusan är det för mönster igentligen ? Är det lopard, eller ? " Jätteirriterande när jag inte vet... Så nu tycker jag att ni ska skriva en komentar med vilket mönster ni tycker det är ;') Skulle vara jättesnällt eftersom det verkligen är störande att jag inte kan beskriva dem.....

Äckel

Tumblr_la57k2hgce1qdnemho1_400_large
Någon annan än jag som bara blir äcklad av denna bild ?

12.3 2011

Hej på er! ♥
Det är Eveline, Julles frendi som bloggar!
Sitter här hos Julle nu med Lynn och chillar o har kul! Har inte gjort så mycket hittils men kvällen är lång så vi hinner med mycket höhö. Senare ska vi äta hamburgare (nammnamm) Gud vad jag väntar på det, haha. Men ja, höres igen nångång!
Tjingeling!
Hihi, här är Julle i Mexico! Sötaste flickan någonsin! ♥

when u' re gone


Right now

Sitter vid denhär
och väntar på att dom här
Ska fara in i denhär
Sen ska jag äta med de här
Efter det blir det att hänga tvätt och sätta i mera. och senväntar jag på att eveline och Lynn kommer ! ♥

Chill outfit

Jo, de e sen fotat i min brors rum.
Tights - Vero Moda | Topp - Gina Tricot | Stor skjorta - Gina Tricot |
På bilderna ser ni oxå hur stor skillnad det är på mina ben, jätte jobbigt, byxorna blir fula och när man har shorts är det ju inte alls snyggt.  Kommer nog aldrig få dem lika stora igen .. men ska iaf försöka !

Cute

129963630645318_large
Tumblr_lgcy7nzk0g1qe49wpo1_500_large
Tumblr_lhwvvefn8e1qgwd48o1_500_large

Denna skrämde just livet av mig.


Saturday

Eveline och Lynn kommer hit idag ! Och vi ska inte facebooka eller nåt som vi nästan ALLTID gör !  Lynn, om du läser detta, ta med kameran !
Men iaf, har städat köke och klockan är bara halv 11  :'ooooo Jag håller på att förvandlas till en dukting ;)
Eveline <3

Lynn <3

Vadå missbildad ?


DAY 4 - 10 saker du vill säga till en person

Ibland har jag lust att säga detta till personer
  • Kytt dej i reven
  • Sluta ljuga
  • Gå å dränk dej
  • Bry inte dej
  • Sköt dej själv
  • Iss int stirra
  • Sluta klaga på allt man gör fel
  • Skärp dej
  • Ja kan nog mitt, du behöv it lägga dej i
  • Ja kan int rå åt hudan ja e , å du behöv int komentera de dåliga om mej
763326-9-1299421998311_large

Fräsch

Oj oj oj så skönt det var i bastun. Nu känner jag mig fräschare än någonsin. När jag kom upp från bastun åt jag världens godaste apelsin och drack ett glas vatten !
'
Kan ju inte säga att mitt hår är snyggt här.

ÄNTLIGEN

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT HEADERN UPPLADDAD  ! Komentera gärna vad ni tycker ;) Nu bastu!

Duktisk

Har varit superduktig idag . När jag kom hem började jag med läxorna för nästa vecka,gjorde alla klart. Sen datade jag lite , och nu har jag städat rummet !  Ska om en liten stund göra några situps oxå. Bara mamma och pappa kommer från bastun ska jag gå dit  och ha lite spa. Ska bla ha fotbad, ansiktsmask, olja i håret, smörja in mig med honung och skrubba mej extra ordentligt , sen ska jag ju oxå smörja in mig osv .  Kommer vara superfräsh efter det ! Härligt !

Skitväder

Det snöade idag , usch -.- har varit helt slaskit hela jävla dagen och  snöat var och varannan timme typ.  Nu har det faktiskt klarna upp och solen kikar fram lite, hoppas att snön bara kom sådär nu sista gången och nu bara sooool ! Skulle vara härligt om våren skulle komma nu ! Orkar. inte.med.snö.mera.
Just nu utan för mitt fönster :

Fredaag !

Tjingeling !
ÄNTLIGEN  är det fredag, så himla skönt !  Ska fira denna fredag med burstädning och film, om inte någon gullig själ vill chilla med mig ? Slå en signal isf :D
Hade rätt så chilldag i skolan idag oxå. Först en timme biologi där vi knappt gjorde nåt alls, skrev lite och så och på engelskan hade vi en vikarie som ska vikariera Bittait i 5 veckor, härligt ! När vi skulle ha religion så lyssnade vi på en polis som snakckade om droger . Riktigt intressant nog !  Och de sista tre timmarna var det handarbete som gällde. Älsar att sy nu för tiden.  Snart är jag färdig med min byxdress, härligt !
I morgon kommer två av mina favorit tjejor hit , sprutgräddehärligt ♥

Jag idag

Leggings - H&M | vit tubtopp - hemgjord | svart långärmad - H&M | Bälte - Seppälä | sockor - Hemgjorda |
FACELOOK :

DAY 3 - 10 saker du hatar

  • Smärta
  • Då jag inte får som jag vill
  • Misshandel
  • Orättvisa
  • Att stiga upp tidigt på mornarna
  • Vintern
  • Kyla
  • Då jag missar nåt som kan vara kul pga att jag är rädd för det
  • Spända kläder
  • Lögnare
Z214515248_large

Gaddafi talar svenska

Såg på denhär på engelskan med Pettri idag.. Han tyckte det var jötteskojj och skrattade som jag aldrig sett honom skratta förut så de flesta satt och skrattade till pettri som ksrattade till videon. Sött !

Såå sött


Dagens


Jeans - H&M | blå topp - Gina tricot |  Turkos skjorta - Gina Tricot |  halsband - ? | Strumpor - H&M | Nomination |
FACELOOK :


DAY 2 - 10 saker du älskar

  1. Sötsaker
  2. Mina vänner
  3. Min familj
  4. Sova
  5. Väskor
  6. Att sy
  7. Känslan då man ser personen man är förtjust i
  8. Att skratta
  9. Att känna att jag tränat, händer dock sällan
  10. Känslan då man är riktigt glad över nåt man lyckats med
Tumblr_lg5qdlsgs51qfq6f2o1_500_large

DAY 1 - 10 saker om dig själv

  1. Jag har självkrulligt hår
  2. Har haft en skada i ryggen sen födseln
  3. Jag är jätteblyg i sällskap jag inte känner
  4. Jag vet inte hurdan jag är, hittar inte mej själv
  5. På 3-4 var jag wnb emo
  6. Jag älskar att shoppa , men hatar att prova kläder eftersom de inte oftast passar
  7. Jag kan inte vara stilla när jag sover
  8. Jag hatar att komma igång med städning , men när jag väl börjat älskar jag det
  9. Jag älskar att duscha
  10. Jag har jättemycket smycken jag nästan aldrig använder

Börjar pånytt

DAY 1 - 10 saker om dig själv

DAY 2 - 10 saker du älskar

DAY 3 - 10 saker du hatar

DAY 4 - 10 saker du vill säga till en person

DAY 5 - 10 drömmar

DAY 6 - 10 saker du inte kan leva utan

DAY 7 - 10 viktiga person

DAY 8 - 10 favoritlåtar

DAY 9 - 10 sätt att vinna mitt

DAY 10 - vad har du i väskan ?

DAY 11 - en dag i livet

DAY 12 - ett foto som tagits för ett elr. två år sen

DAY 13 - ett foto på dig själv ,som du inte tagit själv

DAG 14 - ett foto på någon/något du vill ha just nu

DAY 15 - din nuvarnade önskelista

DAY 16 - foto på det senaste inköpet

DAY 17 - högsta önskan just nu

DAY 18 - beskriv orden kärlek

DAY 19 - vad hittar vi i din sminkväska ?

DAY 20 - det finaste foto på din bästavän/vänner

DAY 21 - tv-serie du är beroende av

DAY 22 - berätta om din klass

DAY 23 - ett foto på din handstil

DAY 24 - top 5 filmer

DAY 25 - bakrundsbild på datorn

DAY 26 - profilbild på facebook

DAY 27 - en låt som passar humöret

DAY 28 - 3 nya sanningar om dig

DAY 29 - snyggaste kändiskillen

DAY 30 - ett foto av dig och skriv 3 bra saker som hänt under de senaste 30 dagarna



Listan tagen av http://tinjaa.blogg.se/ !


min dag i bilder

Ätit appelsin
Upptäckt elefanter på hushållspappret
Läst läxor i ca 1½ timme mest på finskan, kan dock inte alla ord ännu..
Fått hem mina nya jeans och är superglad att dom är lite för stora när det är en nummer som annars alltid är för liten till mig ! Härligt !

Betyg

Tjuhuuu!
Har fått mitt betyg idag, är inte nöjd ! Har nu första 6an på betyget i hela mitt liv.. och den är i finska, måste verkligen höja upp den ! Sänkte oxå med 0.1 i medeltal så har altså 7,8 nu. Ska bli en nörd nu och höja mycket till nästa betyg.
Annars hände inget speciellt idag, hade hussa , lagade risotto och fastlagsbulle, mums ! Så har proppat i mig 3 fastlagsbullar idag.. blir lite situps ikväll då . Nu ska  jag ta itu med finska läxorna.. måste göra dem riktigt ordentligt nu alla gånger.
Ha det bra, chao ! ♥
Tumblr_lhsiugzxpl1qdhgolo1_500_large

Dagens

Jeans- JC | topp- gina tricot | kavaj - lindex |

Dag 09 - Det här gör mig arg.

  • Falska människor
  • Lögner
  • Svek
  • Mobbning
  • misshandel framför allt på  barn
  • När nån komenterar att man gör eller säger fel
Walkitoutbwdressgirlhotsexy-823f853637d67448c40864623a177f23_h_large_135922325_large

Pannlugg

Tycker ni jag ska ha pannlugg, eller vara utan ? Har ju haft förut men lät den växa ut igen för jag orkade inte med den. Nu tycker jag det skulle vara riktigt trevligt igen till sommaren med pannlugg, men vet inte.. nu när jag en gång har fått den utvuxen.. Komentera vad ni tycker !
Tumblr_lhkclmqfal1qdopjko1_500_large
Randöm bild

Sabina!

KommentarTid
Sabina ([email protected]) om Catman:
HAHAHHAHAHAH
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 91.150.27.31



Ja vet att du oxå sku skita på dej om du sku se honom !

Catman

Int sku man ju alls skita på sej om man sku träffa på honom..

H&M

Jätte söt strandväska
Söta skor
fresch skjorta
Skulle sitta finfint med de här
SKA HA DOM HÄR !

Höga jeans shorts

Ett måste till sommaren !

Dag 07 – Det värsta som jag var med om år 2010.

Operationen.

Såhär snygg käft har jag


Dag 06 – 3 favoritbutiker

Gina Tricot - Bra kvaliteé på t.ex toppar och basicplagg. Fina och speciella kläder och det mesta hänger väl med i modet oxå.
Tumblr_lc5fu1xdpq1qd7nmgo1_500_large
H&M - Det finns fina kläder och det mesta ganska billigt, dock super dålig kvaliteé...
Tumblr_lh8zdsohyq1qb4nljo1_400_large
Vero Moda - Bra kvaliteé , fina kläder men dock dyrt..
Tumblr_lgvfbt0p2o1qej6q1o1_400_large

Morgontofflor vs. sockor x 3

morjens morjens!
Har provat kläder osv nu en stund.. kommit fram till att jag måste ta morgontofflor i morgon till skolan -.-' Är sjukt obehaglit att gå med bara socka på foten.. och så tar det lite sjukt. Så får se om jag tar flera yllesockor eller morgon tofflor.. Tror nog mera på detdär med flera sockor.. Är ju inte alls lite pinsamt att komma med rosa mega morgontofflor så man blir värsta big futten ;) Jo sockor får det bli! Haha, ja förstår om ni är super intresserade av mina sockor ! :D

Fringe

Moin !
Har sett några avsnitt Gossip Girl för en stund sedan, jättelängesen jag såg senast.  Började dock gråta i två avsnitt, så sorgligt. Folk dör hit och dit och alla gör slut å skiljer sej å de e bara strul helatiden, men et är ju det som gör det !
Nu blir det dusch och sedan ska jag klippa pannlugg tror jag .. om jag vågar..  återstår att se.
1088293-10-1299239795217_large

Söndag

Känner mig duktig, har gjort läxor, valt kläder,packat väskan. Tänkte nu gå ut på terassen en stund i solen. Ljuvligt med sol ute , och plusgrader är det oxå om man sitter i solen då.  Blir att fara en sväng till stugan idag oxå, eller jag blir väl hos mommo när dom andra far dit, men det är ju typ 500 meter mellan..   I morgon är det då skola igen, jobbigt när jag måste ta kryckorna  -.-'   Nåja, nu blir det en sväng ut på terassen, C u ! ♥
Tumblr_lhki736rfq1qh1ho6o1_500_large

Dag 05 – Det här hade jag på mig i dag

Skjorta - H&M
Bruna mysbyxor - CANNY (?)
Fick ingen bra bild på byxorna..

Mitt stora feta greksiska bröllop

Jättehumor !

Lördagsmys

Fotbad,musik,ljus,dator,myskläder,film.MYS ! Såhär ska min kväll se ut ikväll.

karate kid

Superbra !
Nu blir det situps och sen dusch , härligt !

...

Såhär får designen vara nu en tid framåt , datorn stärvar ännu så kan inte ladda upp den riktiga headern. Men den kommer så fort jag får det fixat. Är helt okej nöjd med denhär endå så det går bra med den nu en tid.  Hatar verkligen att min dator har stärv, det är lixom tex när man ska höja ljudet så far dendär grejjen av sig själv nernåt och det går inte byta kategori elr storlek på bilderna pga av det. Gud så jobbigt, om någon vet något man kan göra åt det så säg till !

Boys don't cry

Vilken snygging !

Dag 04 - 1 bild på mig för längesedan

För några år sedan

collage

Bloggen ser ännu ut som ett rövhål en tid framöver. Ingen vill hjälpa mig och min datorn stärvar så jag kan inte fixa det själv. Men sånt är livet inte ska man sörja. Hoppeligen så slutar min dator bråka snart så får jag in den själv.  Så ja, nu får den se ut såhär.
Annars har jag inte gjort nåt annat än bakat macrones för första gången idag. Blev nog inte helt så som dom skulle , men goda blev dem iallafall det är ju huvudsaken :D
Tumblr_lhix1et0p31qe97eoo1_500_large
Ska nu göra lite collage på picasa, älskar det !
Kysshej

Macarones

Du behöver :
4 äggvitor
½ dl socker
5½ dl florsocker
100 g mjukt smör
1 äggula
1 tsk vaniljsocker
karamellfäg
Gör såhär:
-På med ugnen på 150 grader
-Vispa äggvitorna till en vit pösig marräng och tillsätt sockret samt 4 dl florsockrer ,tillsätt valfri karamellfärg , om du vill ha flera olika färger kan du dela upp smeten i olika bunkar och laga en färg i varje bunke
-Klicka ut klickar lika stora som en 2 € på en plåt täckt av bakplåtspapper
-Låt dem stå på plåten ca 15 minuter innan gräddning så det blir mindre risk att de spricker
-Grädda dem i ca 8 minuter så att de blir lite ogräddade innanför
-Ta ut dem och låt dem stå en stund medan du rör ihop smörkrämen
Smörkräm:
- Vispa 100 g smör, 1½ dl florsocker och i tsk vaniljsocker
-Tillsätt en äggula och lite citronsaft
-Sätt i rikligt med valfri karamellfärg och rör om
-Bred ut ett lager smörkräm på undre sidan av hälften av marrängerna och sätt andra hälften ovanpå
- Sen är det bara att mumsa i sig, dock är dom jättesöta både till smaken och utseendet men supermumsiga !
Lite mer bilder från bakningen :
Grannt blev det i diskmasskinen

!

BLOGGEN ÄR UNDER FÖRNYING ! SER KONSTIG UT JUST NU, BORDE VARA FIXAT I MORGON ELLER ÖVERMORGON ! KYSSHEJ ♥

The heartbreak kid

Riktigt bra nog, men dock blev jag riktigt störd på mannen !

mätt som en plätt

Moin !
Har just tromat i mej två tortillas, nu är jag så mätt så jag tror jag spyr. Ska se film med syster om en stund.  Har duschat oxå, så skönt utan att måsta ha sopsäck på, ojoj !   men det värsta var att det var så mycket dödhud och blod osv på foten att jag inte fått bort allt änn.. Menmen, det sliter väl med tiden ;')   Kan gå rätt så bra faktist , superskönt !   Borde iosf gå med två kryckor ännu denna vecka, men det är såå jobiigt så går med bara ena xD Men bra går det .
Chao <3
Tumblr_lhhyorv9nv1qasfhmo1_400_large

Systrar i jeans

HÄRLIG !

Härligt !

Härligt, gipset borta och sitter i fotbad just nu ! dagen började med att vi startade lite över 7 in till helsingfors och var där halv 9 då tog jag bort gipset och så röntgades jag, vi hade tid till läkaren först halv 12, men vi slapp in typ 10 så det var supernice !   Först sa läkarn att jag måste ha gips ännu en månad, då var det riktigt nära att jag skulle börjat gråta, så ledsen blev jag. Men sen sa vi att jag hade haft gips redan 10 veckor och jag har gått på det 4 veckor så efter vi hade sagt det ca 5 ggr fattade han äntligen att jag inte behövde gips. Så nnu är jag då utan gips. Men fyfan vad skitig och asig fot jag har. usch, måste sitta hela helgen i fotbad har jag påkänn. usch då !  Trodde faktiskt det skulle vart mycket obehagligare än det var. Jätteskönt att det inte är det ! hoppas nu att det håller i sej denhär ställningen så det inte måste göras pånytt.   Nu blir det lite film här i väntan på att foten ska bli ren ,
Pusshej ! ♥

sleep

MOIN !
Nu har jag sett på barnprogram med min bror.
Han: kan ja oxå få en mandarin på en talgrik så att ja kan äta i soffan tillika som ja ska se på mitt favoritkubram !
Snacka om att snacka bra asså? ;)
Ska strax borsta tänderna osv och sen sova, ska starta redan 7 imorgonbitti -.-' suck ! Men int ska man sörja int, kan ju trots allt sova i bilen, great !
Nåjo, intressant inlägg ja vet ;)
Tumblr_lhgc81fiyu1qdvj88o1_500_large
moroo <3

Spring

Hejsan
Hela veckan har det vart riktigt vårväder ! Underbart ! Snön smälter, det är plusgrader,solen lyser,det snöar inte, Det är inte grått och trist ! Häärliigt !
En till sak som är härligt är att gipset far bort i morgon. Det jag mest väntar på är att å duscha utan en stor jäkla sopsäck på benet. Det är det första jag kommer göra när jag kommer hem i morgon, skämt och sido ! Men ska ta ett fotbad iaf.   Benet och foten kommer ju förståss vara väldigt känsliga och foten äcklig. Jag kommer att ha jättemycket obehag o.s.v menmen, antagligen bara första veckan. Väntar så tills allt är bra igen. Kan ju hoppas på att jag är ganska "van" på nästa fredag, men inte ska man hoppas för mycket.
Idag har jag varit i skolan ( no shit hey ) och datat. Socialt, jajjamensan !   Fick ut mitt engelska prov idag oxå, fick en 8 riktigt nöjd, men skulle jag ha läst skulle jag ha fått mycket bättre.  I morgon missar jag handarebetet :((( Jättesynd tycker jag , har inte haft handarbete på 3 veckor och nu kommer det ju gå en vecka till till nästa fredag..... :((
Kvällens planer är dusch,film och uppröjning i rummet.  Nej förresten rummet struntar jag nog i.
Har inte nåt mer att berätta nu, men bloggar ikväll.. kanske.
1119299_mississippi3_large
Sköt om er  ! ♥

persikkarahka

Smaskens !

Dag 03 - 10 snabbfakta

  1. -jag fyller den 8 maj
  2. -har ingen hobby
  3. -vill lära mig snoukka
  4. -älskar att sjunga och dansa för mig själv
  5. -imoron får ja bort gipset
  6. -jag älskar sommaren
  7. -i min familj är vi 5 st + 2 marsvin
  8. -jag gillar galna människor med humor, om man är en tyst person passar man inte ihop med mig
  9. -jag älskar filmer
  10. -jag är bäst !

Dag 02 – En bild på dig från förraåret och nu, hur har du ändrats?

DÅ:
Igår:

Love

When I first saw you I was afraid to talk to you 
When I first talked to you I was afraid to like you 
When I first liked you I was afraid to love you 
Now that I love you I'm afraid to lose you...
Love_by_starduskdreams_large

Dag 01 – 10 saker som du inte visste om mig

  • Jag har opererats 5 ggr
Tumblr_lfm2pinfgz1qbl28fo1_500_large
  • när jag var liten var jag blond och rakhårig
Tumblr_lf5ut5nshy1qcmkeso1_500_large
  • mina vänstra fot är typ 5 cm mindre än den högra och benet mycket smalare

  • jag är en av dom lataste

  • När jag var liten dansade jag balett
Tumblr_lh4buhl93o1qh4q7ko1_500_large
  • Här en natt drömde jag att jag var tsm med ashton kutcher och nu efteråt känns det helt som om jag känner honom

  • Jag är född i maj så jag är en oxe

  • Jag är envis

  • på ettan skvallrade jag om allting

  • Jag är livrädd för hästar
N505699216_214502_2390_large
Alla bilder rån google eller we♥it

Bara för att

Dag 01 – 10 saker som du inte visste om mig.

Dag 02 – En bild på dig från förraåret och nu, hur har du ändrats?

Dag 03 – 10snabba fakta

Dag 04 – 1 bilder på när jag var liten.

Dag 05 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 06 – 3 favoritbutiker

Dag 07 – Det värsta som jag var med om år 2010.

Dag 08 – min bästa vän

Dag 09 - Det här gör mig arg.

Dag 10 – Mitt favoritminne med min familj.

Dag 11 - Idag har jag ..

Dag 12 – Min favoritplats

Dag 13 – Den här månaden

Dag 14 – 1 gammal bild på mina vänner.

Dag 15 – Det här upprör mig

Dag 16 – Det här får mig att må bättre

Dag 17 – Det här får mig att gråta

Dag 18 – Mina rädslor

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Det här saknar jag

Dag 21 – 5 saker jag älskar

Dag 22  –7 bra saker med sommarlovet

Tumblr_lhfxa7nndh1qhx9weo1_500_large



Hair

Hejsan hoppsan !
var ju städdag i skolan idag typ , så vi gick igenom massa tecknepärmar sånadär gamla som man inte behövde till nåt. Och så såg vi en film om kungsörnen, hade frågesport och fyllde i nåt papper. Skulle ha varit roligare med roligare mänskor där , de flesta var lite konstiga tycker jag..när jag kom hem provade jag lite jumprar som jag skulle kunna ha till Jossans hängselbyxor.   Men kom sen fram till att jag inte passar i dem, så får se hur jag gör om jag använder dem eller inte ..   Sedan åt jag oxå glass och vet ni vad jag lyckades med ? satte glassen i kylskåpet ist för frysen.. lyckat !  I morgon är det sista dagen av denna vecka för mig eftersom jag ska ta bort gipset på fredagen, skönt ! kommer dock inte kunna gå direkt och kommer antagligen ha sjukt och det kommer vara obehaglit, suck ! Men ska försöka överleva iaf !
Här kommer tre bilder :
Tre olika frisyrer, vilken tycker ni är bäst ?

Mina älsklingar !

Skämt och sido !

Krulligt elr. rakt ?

Komentera vad ni tycker :D

Hör skillnaden

NU :
DÅ:
VILKEN ÄNDRING ! :'ooooooooooo
Jag gillar Justin Bieber ! ♥

Helt slut asså

Huhhu, e riktit slut efter att ha haft domdä två busongana här juh . Jossan plattade mitt hår så jag har typ inget kvar mer :'oo Å sabbe prova typ alla mina kläder ;) I moron frå ja hängselbrallor att låna av J och jeansleggings av S. Toppen ! Måst ta å tråta in alla kläder i skåpe om en stund, orkaaaa ! Jätteskönt med chilldag i morgon , orkar verkligen inte med skolan ..  Vill ha sommaaar !!!!
Moro !
71324573_1238921280x800_large

1 mars

Idag är det ju första mars förfan !!! :O Just var det december och nu.. mars ! Jösses!

J&S

Moro !
Hemma från skolan nu, fick veta mitt mattaprovs vitsord idag och det sket sig , fick en 8. Det 'r ganska dåligt för mig, brukar ha typ 9½ - 10 ... Menmen..
Snart tromas Jossan och Sabbe in genom min dörr, trevlit !  :D <3  Utedag i skolan imorgon , men eftersom jag inte kan vara ute och göra nåt så blir jag i skolan med bla Jossan,Sabbe,Axo och Teemu , kul ! :D Vi ska typ städa..
Chao <3

RSS 2.0