Eurovisionslåt?

Påminner inte detta om en eurovisions låt , är det en ?

Hiss / diss

Jag tycker att kavejer är sjukt snygga ! Vad tycker ni ? Hiss elr diss ? Komentera!

Dagens drog



NOMNOM

Tumblr_lfusifnblk1qch9dho1_400_large
163671_184507831565577_129255280424166_708617_7184333_n_large
Tumblr_lezc6epbp91qd6t8yo1_500_large_large
5359028790_640_large
Tumblr_lfvzu9fm2e1qzkfbpo1_500_large
Tumblr_lfubbg5mlw1qzipvbo1_500_large
Tumblr_ledbfuepfi1qe2g64o1_400_large
Tumblr_lfjckdyyco1qzipvbo1_400_large
Jag känner sötsuget inom mej !

HAHHAHA

Ni måste höra på dethär !!
http://translate.google.fi/?hl=sv&ie=UTF-8&tab=wT#sv|tr|hahahahahahahahahahahahahaha
http://translate.google.fi/?hl=sv&ie=UTF-8&tab=wT#sv|tr|hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha
Funny_pictures_97111_large

Monday tmrw

Har nyss duschat och njutit av en god fruktsallad, mums !  I morgon är det måndag igen vilket betyder skola. suck . Har bara fyra dagar skola denhär veckan eftersom att jag på fredagen ska till helsingfors sjukhus med mamsen och byta gipset. Sedan får jag troligtvis äntligen börja stödja lite på foten ! Nu blir det lite Gossip girl och sen sova, kysshej ! ♥
872326-7-1295217141344_large

Valentines day

Har nyss kollat denhär filmen, riktigt bra nog !

Bilder !

Nu stjäl jag lite bilder från Sabinas facebook.
Jag & Josefina
Krullfärgning på G
Söta Eveline
Sådär går det när Josefina är trött.
Josefina: åå, ja e så trött.
Jag: Gå å sov på bastulavan. (skämt)
Josefina far ti bastun, 5 min senare
Jag: Jossan sover du ?
Josefina sover ♥

Inside

hejsan hoppsan!
Kom nyss in,. har varit ute och suttit på terassen! Skönt, men kallt ! Paltade på mig, fleesbrallor, mjukisbrallor,långärmad,collage,3 sockor på var dera foten,mössa,handskar,rock,halsduk ! När jag kommer ut säger mamma att det bara är på nollan. Men kallt var det ändå ! Satt och hackade snö med en söndrig spade, bra liv eller hur ? ;)
Snow_by_exxeqt_large
Bild från we♥it
Chacha ! ♥

Gossip girl season 2

Är det någon som vet var man hittar gossip girl season 2 att ladda ner i uTorrent ? Den finns inte på tankafetast bara 1-9, inte på piratebay. Vet någon ? komentera gärna , skulle vara sjukt trevligt att hitta den ! :D

Sunday

God morgon !
Har sett två GG avsnitt och datat lite idag, inte så mycket mera.  Idag lyser solen så ska säkert ta mej ut ett varv, kan dock bara sitta på en sparkstötting, men friskluft får jag ju iaf ! Tycker att det börjar droppa från taken lite nu och kanske snart att det blir vår ? Snöade ju iofs i går, men nu hoppas jag på sol och plus grader !
Måste ta och platta håret idag eftersom det ser ut som ett kråkbo, så då kanske jag tar några bilder så får ni se håret bättre !
Nu blir det playstation med bror min  och morgonmål ! Hade, chacha ♥
Tumblr_lblzgbcoiv1qcykj9o1_400_large

2011-2012

Jag har bestämt att 2011-2012 ska jag göra det här !
- Lära mig snoukka
- Bo en vecka i tält med mina fina vänner
- Njuta av livet
- Inte sitta hemma alla dagar på sommaren som jag gjorde förra året.
- "bota" mina rädslor
- Känna mig fri och inte oroa mig
Tumblr_lb7kpb3ygc1qauv8to1_500_large_large
Och mycket mer !

BJ & GG

Hej på er !
Nu är det så att jag har blivit en playstation nörd. Har spelat nu hela kvällen. Vinter OS 2011, det är ju sååå kul ! :D Nu blir det BBen & Jerry´s med GG ! :D
XoXo ♥

M is for Music


gossip girl

Har sett några avsnitt gossip girl nu. Är helt beroende ! Ska se några till nu och sedan klä på mig och fräscha till mig lite. Har bara slöat hela förmiddagen, men sådana dagar måste väl oxå finnas?

XOXO

meandyou


Före / Efter


FÖRE:


EFTER:

Kul kväll!

Alohaa!
Lynn och Eveline for just hem. Har haft sjukt kul med mina 4 favorit brudar ! Mycket skratt har det vart, feelis och krullfärgning. Är  riktigt nöjd ! Före och efterbilder kommer i morgon eftersom sabbe har före bilden och jag inte tagit någon efterbild . När sabbe och Lynn färgade mitt hår så sov jossan på bastulaven. Sött ! Sen kom Eveline och vi åt tortillas, mums!  hade, chacha ! ♥


Weheartit

Tumblr_lfq9tnzkkc1qbv4sdo1_500_large
P0dikjtfdfnkyfufe1vt.0_large
Odqm0-1ehejtgkuhxvd.0_large
5059466697_a7636990f4_z_large

Lapptäcke

Halo där kött å blåbär !
Är hemma nu, och om sisådär en halv timme kommer Sabbe & Lynn med hårfärg ! Då ska vi sätta igång att färga mitt hår och där 5 tiden kommer Jossan & Eveline ! Då ska vi äta tortillas, fota,skratta m.m !
I skolan idag hade vi ganska kul. Jossan var Jossan med mina kryckor, ni vet Jossan + Kryckor = Inte bra . På hanttan lagade jag färdigt mitt lapptäcke ! Det är prickigt som faen ! Taxin var oxå 15 minuter sen idag igen, den var igår oxå. Som tur så hade jag Jimmy som väntade med mig. Sen var oxå Roska och Abbe där en stund ! Bloggar senare, före och efter bilder kommer ! Kysshej ! ♥
Tumblr_l3t7kejii41qag73jo1_500_large
Bild från weheartit

favourites

vet ni ? Imorgon kommer mina brudar hit ! Lynn, Jossan,Sabbe och Eveline ! ♥ Lynn ska färga mitt hår, första gången jag gör det hemma. Men Lynn är skicklig, hon kan nog ! Ska bli i en brunare färg. Sen ska vi äta tortillas,skratta och mer kul , det går inte en dag utan att skratta med dem ! ♥   Längtar ! ♥
Kysshej ! ♥

Jag har slick, vad har du ?


16:04

Filmen var spännande ända fram till det mycket dåliga slutet !   Värld att se nog, men förvänta dej inte för mycket till slutet ! Det gjorde jag, och blev besviken. Skulle nog vara ganska kul att prova på att fara ut  i okänd natur utan pengar m.m ! Jag skulle vara livrädd, men det skulle vara spännande . Iaf nån veckan, sen skulle jag nog åka hem tillbaka .
Nu blir det läxor > mat > dusch > ansiktsmask !  Får se hur kvällen slutar !
Pusshej ♥

DET GÅR ATT LAGA CROISSANTER I MICRON !


Uppdate: Segt !

Sweet home Alabama

Tjuuhuuu!
Är hemma från skolan nu. Slutade 12 medan alla andra i klassen måste ha gymnastik till två ! Skönt !  För er som inte visste så har jag opererat benet så jag har nu kryckor och gips ända fram till mars.
Nu blir det film för min del ! Into the wild ! Verkar vara en riktigt spännande film !
Hade, chacha ♥

I Wasn't who u thought


Om jag ändå skulle ha en sånhär, levande !

Då skulle nog världen vara mycket roligare !

I'm a banana

Jag har slängt i mig en någonting
Och druckit iste !
Nu blir det sängen för min del ! Godnatt ! Kysshej ! ♥

Give me

Så snygga outfits ! ♥

Homeworks

Jees, har fixat lite läxor nu. Tycker inte alls att det är någo kul.  Ibland kan ju skolan ta hela ens fritid. Först måste man vara 6 timmar i skolan, sen kommer man hem och måste göra läxor. Usch, jag tycker gott det räcker med att behöva vara i skolan.  Är det någon som håller med mig månne ?
Homeforchristmas_large

Bananas !

Tjuhuu!
Nu har Lynn fixat bloggen åt mig, tack ! ♥  Är supernöjd nu, gillar den verkligen ! Är mycket roligare att blogga när man gillar bloggens utseénde tycker jag.
Jag gillar ... Bananer !
N1067430044_6559_9275_large

The big pig song

Sött !

Välkommen !

Hejsan hoppsan ! ♥

Mitt namn är Julia och jag befinner mig just nu i mitt röda hus i en liten stad med namnet Ekenäs , i Finland ! Jag är en glad och sprallig flicka , skrattar mycket och det gillar jag ! Många anser mig som en högljudd , okänslig människa, men man ska inte döma någon före man känner den , eller hur ?
Bloggade förut på devote.se men sen ville jag prova nåt nytt , så jag tänkte att jag ska prova här då. Kommer nu en tid framöver vara ganska konstig design  eftersom jag är ny här på blogg.se så kommer det ta en tid innan jag fattar nåt ! Och så måste jag ju fixa en header.
I min blogg skriver jag om bla min vardag,musik,film,mina vänner, tankar m.m ! Själv gillar jag att fotografera, men oftast så har jag bilder från weheartit  på bloggen!   Skänger nog in ett inlägg per dag åtminstone, oftast flera !
Ibland ser jag ut sådär, men har påriktigt krulligt hår, så oftast är det krulligt, men då har jag det uppsatt ! Gillar det mer platt, men det är sjukt jobbigt att platta det så !
Hoppas att ni kommer trivas !
Pusshej ! ♥

RSS 2.0